tag:blogger.com,1999:blog-2453544722918594023.post6611610323804279827..comments2023-06-04T15:37:12.136+01:00Comments on mira que fácil es!.............. olla que doado é!: Receta do licor café galegoO pipeirohttp://www.blogger.com/profile/02826809986538895449noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-2453544722918594023.post-70391010812719026082011-11-04T22:33:11.043+01:002011-11-04T22:33:11.043+01:00andaba a procura duma boa receita para fazer licor...andaba a procura duma boa receita para fazer licor café na casa... e penso que a tua é a mellor! graciñas.Rebhttps://www.blogger.com/profile/12418592358419273235noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2453544722918594023.post-4521673648498307622009-07-02T11:09:22.855+01:002009-07-02T11:09:22.855+01:00A verdade que nos te podería decir canto tempo. O ...A verdade que nos te podería decir canto tempo. O cabo duns dez días eu probaría un groliño, que ademais é recomendable para ver se hai que rectificar o azucar se está moi forte.O pipeirohttps://www.blogger.com/profile/02826809986538895449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2453544722918594023.post-48059509797460181022009-07-02T11:01:23.888+01:002009-07-02T11:01:23.888+01:00Moitas gracias Pipeiro. Unha última cousiña... ¿ca...Moitas gracias Pipeiro. Unha última cousiña... ¿canto tempo menos o deixo por ser molido?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2453544722918594023.post-7212584547444856552009-07-02T09:31:14.285+01:002009-07-02T09:31:14.285+01:00En resposta a anónimo:
-O de remexer é importante ...En resposta a anónimo:<br />-O de remexer é importante porque senon no se mezcla ben o contido, e moito mais se o fixeches con café molido. Eso si, déixao ben pechado cada vez.<br /><br />-O café de gran para meu gusto dalle mellor toque que o molido, ainda que a maioría da xente o fai con molido por ser mais rápido e sinxelo. Se o fixeches todo con molido, non require tantos días de reposo. Eso si, pode que queden posos na mezcla final.O pipeirohttps://www.blogger.com/profile/02826809986538895449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2453544722918594023.post-20373010242625432032009-07-02T03:34:35.600+01:002009-07-02T03:34:35.600+01:00Outra cousa!! Cometín un erro, non usei café de gr...Outra cousa!! Cometín un erro, non usei café de gran, senon totalmente molido... Ten salvación o meu licor café? Espero que non a cagase...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2453544722918594023.post-71006007819329679712009-07-02T01:36:33.049+01:002009-07-02T01:36:33.049+01:00Hola. Coma moitos outros, cheguei aquí buscando un...Hola. Coma moitos outros, cheguei aquí buscando unha boa receita de licor café, e decanteime por esta. <br />Fixena esta mesma tarde, e agora teño a mistura repousando nun tarro de cristal. E digo eu, realmente hai que abrir todos os dias o bote e remover o contido? Porque si se pecha ben é para que non perda o alcol, e abrindoo e removendo todos os días non o perderá? Non sei, eu pregunto...<br />Un saúdo, e gracias pola receita, cando pasen as tres semanas e organice unha cata entre os colegas xa che comentarei se tiven éxito... jejeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2453544722918594023.post-20642935966980919242009-05-28T15:15:53.264+01:002009-05-28T15:15:53.264+01:00Entón, non hai máis que comentar! jeje! ë perfecto...Entón, non hai máis que comentar! jeje! ë perfecto!<br /><br />Creo que vou a ir preparando licor para a festa da dorna! jeje!<br /><br />Un saúdo e graciñas!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2453544722918594023.post-4389338457398558552009-05-28T10:20:23.324+01:002009-05-28T10:20:23.324+01:00Boas anxo, esta é a receita coa que facía a miña e...Boas anxo, esta é a receita coa que facía a miña ex-sogra un licor café caseiro boísimo. É de Ourense, a terra do milhor licorcafé, e ademáis a sua familia vendía orujo con denominación de orixe, polo que do tema sabía.<br /><br />Mais ou menos son todas parecidas, pero cada un ten o seu toque.O pipeirohttps://www.blogger.com/profile/02826809986538895449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2453544722918594023.post-3163237339932836282009-05-26T23:27:04.522+01:002009-05-26T23:27:04.522+01:00Ola moi boas! estaba buscando por unha receita pra...Ola moi boas! estaba buscando por unha receita pra facer o meu licor café caseiro e atopei isto mirando no google.<br /><br />Está é a verdadera receita dun verdadeiro licor café galego?<br /><br />Graciñas e un saúdo!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2453544722918594023.post-9743770160149512672009-02-08T16:05:00.000+01:002009-02-08T16:05:00.000+01:00Un poco de calor ayuda a caramelizar el azucar, da...Un poco de calor ayuda a caramelizar el azucar, dandole un toque mas espeso, que a mi, personalmente, me gusta mas. Tambien se puede poner un poco de canela, que le da un toque muy rico. <BR/><BR/>A veces tambien le pongo un par de cucharadas de cacao.<BR/><BR/>Yo suel dejarlo en un sitio oscuro. Es muy importante dejarlo macerar, aunque es complicado no sufrir la tentacion de beberlo, :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2453544722918594023.post-88303179708457112882008-02-25T16:21:00.000+01:002008-02-25T16:21:00.000+01:00Benvida Paz, como podes ver somos un blog bilingüe...Benvida Paz, como podes ver somos un blog bilingüe que facemos uns amigos, e nos encanta que veña polo blog xente nova, ó principio so pasaban por aquí os coñecidos e a familia...O pipeirohttps://www.blogger.com/profile/02826809986538895449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2453544722918594023.post-24985393204278180362008-02-25T13:43:00.000+01:002008-02-25T13:43:00.000+01:00Hola, Son nova en esto dos blogs,pero se me acolle...Hola, <BR/><BR/>Son nova en esto dos blogs,pero se me acolledes volo agradezco.<BR/>Si eu son unha desas que vos atopei buscando o reconfortante licor café...<BR/><BR/>Gracias e espero voltar escribir comentariosUnknownhttps://www.blogger.com/profile/02424599407929289402noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2453544722918594023.post-66519722336851678542008-02-24T23:49:00.000+01:002008-02-24T23:49:00.000+01:00Esta entrada la he escrito en homenaje a la gran c...Esta entrada la he escrito en homenaje a la gran cantidad de visitas que llegan al blog desde google buscando licor café, varias de ellas buscando la receta. Circulan por internet recetas más rápidas y sencillas, pero no son de auténtico licor café.O pipeirohttps://www.blogger.com/profile/02826809986538895449noreply@blogger.com